Deutsch Türkisch Koreanisch Japanisch Chinesisch Polnisch
Englisch Französisch Spanisch Italienisch Russisch Arabisch Farsi
IIK :: آلمانی :: دوره فشرده آلمانی :: سئوالات :: ادارات و ویزا

ادارات و ویزا

شما مایلید بیشتر از 3 ماه در المان اقامت داشته باشید وباید ویزا داشته باشید؟

توصیه ما به شما درخواست یک ویزای زبان یا ویزای دانشجویی می باشد برای درخواست احتیاج دارید به

  • گواهی ثبت نام که با ثبت نام در کلاسهای ما به شما این گواهی داده می شود
  • بیمه درمانی ,که در صورت تمایل ما می توانیم شما را در این مورد نیز راهنمایی و همراهی کنیم
  • پاسپورت معتبر
  • پشتیبانی مالی

Den Antrag stellen Sie bitte frühzeitig (in der Regel 3-4 Monate vorher) bei der zuständigen Auslandsvertretung. Die Adressen und nähere Informationen finden Sie hier:

ویزای تجاری و توریستی در المان قابل تمدید نیستند


© حق کپی 1996-2019: دوسلدورف IIK :: اطلاعات :: پست/تلفن/فکس/ایمیل/skype :: AGB :: Datenschutzerklärung

countall